CITY KEBAB BOGAARD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1940 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij City Kebab Bogaard. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 10:28 Onze bestelling is niet geleverd, dit is de laatste keer dat ik hier besteld heb…
14 mei 2024 om 22:31 Szybko i smacznie :)
11 mei 2024 om 19:33 Verkeerde bestelling geleverd
4 mei 2024 om 14:00 Top zoals altijd
4 mei 2024 om 1:13 Duurt nu al een paar keer dat ik heb besteld veelste lang
1 mei 2024 om 21:24 Prima kapsalon, snelle bezorging!
1 mei 2024 om 20:18 Wij bestellen vaak bij jullie altijd goed maar dit keer was echt schandalig! Bot splinters in het eten, eten was koud, rijst was niet gaar en hard en ook nog 50+ min te laat!
1 mei 2024 om 12:42 Turkse pizza was goed. Kapsalon viel erg tegen. Patat was te hard en te doorbakken. Het leek net alsof er oud patat er tussen was gevoegd
28 apr 2024 om 20:27 Snelle levering had iets warmer gemogen. Smaak prima
27 apr 2024 om 22:11 Het eten was heerlijk!
24 apr 2024 om 23:48 My order had missing items, i paid 2€ extra for extra toppings and they didnt add the toppings. Kindly read the order next time
15 apr 2024 om 19:33 Netjes op de gevraagde tijd afgeleverd. Eten was prima.